2021: Op wereldreis met Covid-19

Covid-19 heeft een enorme invloed op ons leven. Op onze relaties en seksualiteit. Van iedereen. Over de hele wereld. Zo maakt de coronacrisis jongeren kwetsbaarder. Vooral de groepen die voor de crisis ook al risico liepen. En de coronamaatregelen belemmeren jongeren in hun seksuele ontwikkeling. Hoog tijd om na bijna twee jaar Covid-19 de balans op te maken: wat is de impact op de seksuele gezondheid van jongeren?

Daarom gaan we tijdens de Johannes Rutgers Dialoog 2021 op wereldreis.

Wat betekent Covid-19 voor de LBHTI-gemeenschap in Nepal? Wat kunnen jongeren in Oeganda vertellen over seksueel geweld? Wat zijn de gevolgen voor seksuele vorming in Benin? Hoe beleven jongeren in Nederland de zwoele zomer? Wat hebben jongeren nodig? Wat weten we uit onderzoek? En de hamvraag: wat kan politiek Den Haag doen om de seksuele gezondheid van jongeren na de coronacrisis te verbeteren?

De Johannes Rutgers Dialoog is dit jaar op maandag 1 november 2021 vanaf 15.00 uur in Den Haag. Afhankelijk van de ontwikkelingen rond Covid-19 organiseren we de Dialoog in ieder geval online, en hopen we op fysieke aanwezigheid van onze relaties. Dat is even afwachten. De Dialoog is deels Nederlandstalig en deels Engelstalig. 

Over Rutgers

Twitter

Volg ons op Twitter
Rutgers en de Postcode Loterij

Jaarlijks ontvangt Rutgers steun van de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers