Zoeken

Contact

Bezoekadres

Rutgers is gevestigd in het verzamelgebouw van HNK (Het Nieuwe Kantoor Utrecht CS)

Arthur van Schendelstraat 696, 3511 MJ, Utrecht

Neem de hoofdingang/draaideur van HNK en meld je bij de balie. De baliemedewerker belt onze receptie en verwijst je naar het trappenhuis en de liften aan de linkerzijde. Neem de lift naar de 6e verdieping en meld je bij de receptie van Rutgers. Informatie voor rolstoelgebruikers

Parkeren

In de directe omgeving van ons kantoor zijn buiten voldoende parkeerplaatsen (betaald). Ook is er een parkeergarage in de buurt waar je vooraf online een plaats kunt reserveren.

Postadres

Postbus 9022
3506 GA Utrecht
Nederland
Telefoon: 030-2313431

Organisatiegegevens

Kamer van Koophandel: 41193594
Fiscaal nummer: 0079.35.018
BTW: NL 0079.35.018.B.01

Rolstoeltoegankelijk

Het gebouw is toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Bel vooraf naar het HNK (030-4100700); zij hebben de sleutel voor de lift buiten bij de ingang en begeleiden je naar binnen en wijzen je verder. Op de begane grond is een invalidentoilet.

Route plannen

Medische of seksuologische hulp

Rutgers biedt geen medische of seksuologische hulp. Een overzicht van hulpverleningsadressen per regio vind je op www.seksualiteit.nl

Documentatiecentrum

Voor verzoeken voor digitale kopieën van artikelen of rapporten kun je het contactformulier invullen.

 

Telefonisch onderzoek

Met enige regelmaat vernemen wij dat iemand zich aan de telefoon uitgeeft als onderzoeker van Rutgers, om vervolgens onder het mom van onderzoek intieme vragen te stellen over seksualiteit. Wij willen heel duidelijk stellen dat wij nooit telefonisch onderzoek doen zonder gemaakte afspraken.

Contactformulier

Heb je een andere vraag of opmerking? Dan kun je ook het contactformulier invullen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.