Zoeken
Onderzoek

Zorgregistratie seksuologische teams in GGZ-instellingen

Een registratie van de seksuologische hulpverlening in GGZ-instellingen

Het Platform van Seksuologie & Transgenderzorg teams in GGZ-instellingen (PSTG) bestaat momenteel uit 10 (vestigingen van) GGZ-instellingen met multidisciplinaire seksuologische teams.

Het systematisch registreren van een aantal gegevens over de seksualiteitshulpverlening bij deze instellingen is een kernactiviteit van dit platform. Rutgers verzamelt en analyseert deze gegevens. De rapportage laat onder andere zien wat voor cliënten een beroep doen op de seksuologie- en transgender- zorgteams bij GGZ-instellingen en wat voor problemen zij hebben.

Lees het onderzoek (PDF)

Auteurs

  • Anne Oldenhof
  • Jos Vroege
  • Hanneke de Graaf

Vragen over dit onderzoek?

Heb je vragen over dit onderzoek? Neem dan contact op met Hanneke de Graaf.

Hanneke de Graaf - Programmamanager Kennisontwikkeling en Onderzoeker - foto © Merijn Soeters - www.merijnsoeters.com
Hanneke de Graaf

De seksuele levensloop van geboorte tot overlijden is mijn specialisatie. Ik houd me bezig met literatuuronderzoek en grootschalige bevolkingsstudies. Ook ben ik projectleider van ‘Seks onder je 25e’ en ‘Seksuele gezondheid in Nederland’.

Over de auteur
Onderzoeken

Gerelateerd

Bekijk ook onze andere onderzoeken.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.