Zoeken

Schenken aan Rutgers

Met een schenking aan Rutgers kunnen wij langerlopende projecten financieren. En hiermee heb jij echt invloed op in wat voor wereld we leven.

Doneren met belastingvoordeel

Als je over een periode van 5 jaar wilt doneren, kan dit met belastingvoordeel. Je schenking is namelijk aftrekbaar voor jou omdat Rutgers een algemeen nut beogende instelling (ANBI) is. En wij zijn verzekerd van het bedrag van jouw donatie voor een langere periode. Zo kunnen we blijven werken aan een wereld waarin iedereen kan genieten van seksualiteit.

Direct weten wat je belastingvoordeel is? Vul de rekenhulp van ANBIgift in.

Met een periodieke gift, verbind je je voor minimaal vijf jaar aan Rutgers. Na deze vijf jaar kun je de overeenkomst elke moment stoppen. De belastingdienst stelt als voorwaarde dat het bedrag jaarlijks gelijk is. Je bepaalt zelf of je jouw gift in één keer of in meerdere keren per jaar betaalt.

Periodiek schenken makkelijk te regelen

Periodiek schenken is heel eenvoudig. Vul de overeenkomst periodieke gift in geld van de Belastingdienst (PDF) in en sla het document op. Print het uit en onderteken het, als je dat nog niet digitaal hebt gedaan.

Stuur het ondertekende formulier per post of per mail:

  • Per mail: geef@rutgers.nl
  • Per post:
    Rutgers
    T.a.v afdeling fondsenwerving
    Arthur van Schendelstraat 696
    3511 GA Utrecht

Rutgers kan het bedrag van je rekening incasseren als je dit wilt. Vul hiervoor het volmachtformulier van de Belastingdienst (PDF) in en stuur dit mee met de overeenkomst periodieke gift.

Meer informatie

Voor informatie over schenken neem je contact op met onze collega’s van fondsenwerving via telefoon 030 2313431 of mail: geef@rutgers.nl. Meer informatie over fiscale voordelen bij schenkingen op de website van de Belastingdienst.

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.