Zoeken
Nieuws – Artikel

BodyTalk genomineerd voor Zero Project Award 2023

Terug naar overzicht
9 januari 2023

BodyTalk is genomineerd voor de Zero Project Award 2023, een prijs voor innovatieve projecten die bijdragen aan het verbeteren van het dagelijks leven van mensen met een beperking. Daarnaast is BodyTalk ook geselecteerd voor het Zero Project Impact Transfer Program van 2023. Via dit programma krijgen we de kans om BodyTalk te ontwikkelen tot een programma dat wereldwijd toepasbaar is.

BodyTalk, een driejarig programma van Rutgers en het Liliane fonds, is gericht op kinderen met een beperking in Vietnam, de Filipijnen en Indonesië. Het programma heeft als doel deze kinderen te voorzien van kennis zodat zij kunnen opkomen voor hun seksuele en reproductieve rechten en hun wensen en grenzen kunnen aangeven.

Eind februari presenteert Laura Honders, SRGR-expert bij het Liliane Fonds, BodyTalk in Wenen, samen met de 71 andere genomineerden. BodyTalk is als enige Nederlands programma genomineerd voor de award.

Meer lezen over BodyTalk kan hier.

Vragen over dit artikel?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Of volg ons en praat mee op social media.

Naar Contact
Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen, onderzoeken en columns op het gebied van seksuele gezondheid en rechten.

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.