Zoeken
Samen bereiken we meer

Steun ons!

Werk met ons samen

Werk met ons samen

Je bent gelukkiger als je vrij bent om van seksualiteit en relaties te genieten. Wij willen dat voor jou. Voor iedereen. Overal. En altijd. En samen bereiken we meer. Gelukkig hebben we vrienden en rolmodellen. Onze lezers en gebruikers. En jou? Doe met ons mee, het kan op veel manieren.

Bekijk de mogelijkheden
Doneer aan Rutgers

Doneer aan Rutgers

Elke donatie is welkom: klein of groot, eenmalig of voor langere tijd. Door aan ons te schenken of ons op te nemen in je erfenis kan Rutgers zich blijven inzetten om de wereld gelijkwaardiger en gelukkiger te maken. Maar met een lot van de Postcodeloterij steun je ons ook!

Kies jouw vorm
Volg ons en praat mee

Volg ons en praat mee

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuws, campagnes of de laatste cijfers.
En op de juiste plek om je stem te laten horen over onderwerpen die jou aanspreken. We leren graag van jou. Samen maken we seksualiteit bespreekbaar. En iets om trots en blij om te zijn.

1/3
Paars met geel logo van de Ben je Oké campagne van Rutgers
Campagne 'Ben je oké?' Voorkom ongewenst seksueel gedrag in jouw poppodium, kroeg, studentenvereniging of festival

Gebruik de Toolkit 'Hier is het oké' om snel en makkelijk maatregelen te nemen die ervoor zorgen dat jouw bezoekers en je leden een leuke en veilige tijd hebben.

Bekijk de Toolkit
Campagne 'Generatie Ja... en?' Victim blaming? Zeg er wat van!

Wij, allemaal, vinden het oneerlijk dat iemand zelf de schuld krijgt als hij of zij slachtoffer wordt van geweld. Kom op voor slachtoffers van (seksueel) geweld!

Kijk hoe je er wat van kan zeggen
Strijdvaardig kijkend meisje in kleurige kleding
Campagne 'SheDecides' Kom op voor het recht van vrouwen en meisjes om over hun eigen lijf en leven te beslissen

SheDecides en Rutgers willen onveilige abortus en gedwongen zwangerschap voorkomen. Wil jij ook een wereld waarin elke vrouw zelf beslist?

Sluit je aan en kom in actie
Agenda

Aankomende events

Doe mee aan een van onze events en discussieer met ons mee.

Bekijk alles

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.