Zoeken
Nieuws – Artikel

Dance4Life en Rutgers gaan fuseren

Terug naar overzicht
4 januari 2021

Rutgers en Dance4Life is vanaf 1 januari 2021 een volledige fusie aangegaan met behoud van de eigen merken. Beide Raden van Toezicht hebben hiermee ingestemd. Rutgers en Dance4Life werken al jaren samen om de seksuele gezondheid en rechten van jongeren wereldwijd te verbeteren. De verschillende krachten in beide organisaties bieden kansen om onder de vlag van Rutgers nog meer impact te maken.

In het voorjaar van 2020 is de intentie door beide organisaties uitgesproken om in de toekomst intensiever samen te gaan werken. In visie en missie overlappen beide organisaties al vrijwel volledig. Het verbeteren van de seksuele gezondheid en rechten van jongeren is en blijft hard nodig: nog steeds is onveilige seks het snelst groeiende gezondheidsrisico voor jongeren wereldwijd. Zo zijn complicaties bij zwangerschap #1 doodsoorzaak van meisjes van 15 tot 19 jaar oud.

Voor het publiek blijven beide merken onveranderd, maar een volledige fusie biedt mogelijkheden om binnen de organisatie een efficiëntie slag te slaan en kosten te reduceren.

Vragen over dit artikel?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Of volg ons en praat mee op social media.

Naar Contact
Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen, onderzoeken en columns op het gebied van seksuele gezondheid en rechten.

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.