Zoeken
Nieuws – Artikel

Luc Lauwers nieuwe Manager Nationale Programma’s

Terug naar overzicht
26 juni 2023

We hebben bij Rutgers een nieuwe Manager Nationale Programma’s: Luc Lauwers. Op dit moment is Luc Programmamanager Seksuele Vorming bij Rutgers.

Luc_Lauwers

Marieke van der Plas (directeur Rutgers): “Fantastisch dat Luc deze rol gaat vervullen. Hiermee hebben we een bevlogen manager met visie op de doelen waarvoor we aan de lat staan. Hij heeft een sterke focus op samenwerking en synergie, met collega’s én externe partners. Zijn enorme kennis, ervaring en netwerk op het thema seksuele vorming neemt hij hierin vanzelfsprekend mee’.

Luc zelf over deze stap: ”Ik ben ontzettend blij en dankbaar voor deze mooie kans die ik krijg. En voor de nieuwe dingen die ik over mezelf, de afdeling, Rutgers en ons inspirerende werkveld mag blijven leren. Ik hoop die te realiseren met openheid, authenticiteit, creativiteit en verbinding. Niet op de laatste plaats met onze belangrijke partners. En door me te blijven verdiepen in politiek-maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van mensenrechten en publieke gezondheid. Ik kijk er enorm naar uit om in deze nieuwe rol ons belangrijke werk verder te mogen zetten.”

Luc Lauwers volgt Thérese Nleng op. Via deze weg bedanken we Thérese voor al haar mooie werk voor Rutgers en wensen we haar alle goeds voor de toekomst.

Vragen over dit artikel?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Of volg ons en praat mee op social media.

Naar Contact
Nieuws

Gerelateerd

Lees onze meest recente artikelen, onderzoeken en columns op het gebied van seksuele gezondheid en rechten.

Alle nieuwsberichten

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.