Steun ons handen

Stichting Vrienden van Rutgers

De Vrienden van Rutgers is het ambassadeursnetwerk van Rutgers. De Vrienden wisselen kennis uit, inspireren, zoeken verdieping en spelen een actieve rol in het publieke debat over de thema’s waar Rutgers voor staat. De Vrienden van Rutgers bestaat uit een veelzijdige groep bevlogen mensen; van opiniemakers en activisten tot vloggers en kunstenaars. De Vrienden van Rutgers voelen zich stuk voor stuk persoonlijk verbonden met seksuele en reproductieve gezondheid en rechten en komen daar actief voor uit.

Wat doen de Vrienden van Rutgers?

Eens per jaar nodigt Rutgers de Vrienden uit voor een diner. Het doel van deze bijeenkomst is om elkaar beter te leren kennen en te inspireren. Door in gesprek te gaan over onderwerpen als seksuele vorming, grensoverschrijdend gedrag, ongelijkheid en diversiteit, wil Rutgers alle krachten binnen het publieke speelveld bundelen. Op deze manier draagt Rutgers samen met de Vrienden boodschappen uit die een constructieve bijdrage leveren aan maatschappelijke discussies rondom seksuele en reproductieve gezondheid en rechten.

Organisatie​

De Stichting Vrienden van Rutgers stimuleert de kennisuitwisseling tussen de Vrienden onderling en Rutgers, maar staat los van Rutgers zelf. De Stichting heeft een eigen bestuur, dat bestaat uit:

  • Petra Stienen, publiciste en zelfstandig adviseur (voorzitter);
  • Mohamed Baba, directeur Mex-it;
  • Erik Thijs Wedershoven, adviseur Operations Strategy Group KPMG;
  • Sybren Kalkman, gepensioneerd partner KPMG.

Over Rutgers

Twitter

Volg ons op Twitter
Rutgers en de Postcode Loterij

Jaarlijks ontvangt Rutgers steun van de Nationale Postcode Loterij en haar deelnemers