Zoeken

Social Change Agent Nikki Peeters

Social Change Agents zijn jonge rolmodellen: jongeren die taboe onderwerpen rondom seksualiteit bespreekbaar maken in hun eigen omgeving. Ontmoet Nikki Peeters.

"Hee, mijn naam is Nikki! Ik ben 20 jaar, kom uit Breda, maar woon in Maastricht, omdat ik daar biomedische wetenschappen studeer. Ik voel mij vrouw, val op vrouwen en je kunt me aanspreken met zij/haar. Ik heb een hele lieve hond, met wie ik graag samen ga SUPpen. Ze gaat dan mee op het bord en zo varen we samen op het water.
Portret van Rutgers Social Change Agent Nikki Peeters

Ik wil gelijke behandeling

Als Change Agent wil ik mij inzetten om genderdiversiteit en seksuele diversiteit te normaliseren om zo te zorgen dat iedereen gelijk is en gelijk wordt behandeld in de maatschappij. Van Rutgers wil ik graag handvatten van professionals krijgen om dit doel zo goed mogelijk te bereiken. Daarnaast vind ik het heel leuk om me aan te sluiten bij een nieuwe groep leeftijdsgenoten die zich inzetten voor hetzelfde doel!

Ik wens dat iedereen gelijk behandeld wordt in de maatschappij
Nikki Peeters

Steun geeft mij kracht

Ik ben seksueel misbruikt door iemand uit mijn omgeving. Deze ervaring is een grote drijfveer geweest om Change Agent te worden. Graag wil ik mij inzetten voor goede en toegankelijke preventie en nazorg van seksueel geweld. Ook zou ik graag het taboe van dit onderwerp af willen halen. Ik heb zelf gemerkt hoe belangrijk het is als je je ervaring met anderen kunt delen en je je verhaal kwijt kunt. Deze steun van mijn vrienden en familie betekent heel veel voor mij. Toen ik uit de kast kwam accepteerden zij het meteen, ik ben heel blij dat ik altijd bij ze terecht kan en dat ze altijd achter mij zullen staan. Dat geeft mij kracht.”

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.