Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Zoeken

Doneren

Rutgers werk is relevanter dan ooit; wereldwijd worden jongeren geconfronteerd met belemmeringen bij de toegang tot informatie en onderwijs over seksualiteit, anticonceptie en veilige abortus. Met jouw gift maak jij het verschil. Je zorgt dat de vrijheid om te zijn wie je bent verbetert. Samen strijden wij voor seksuele rechten en vrijheid, hier en overal.

Direct doneren

Wil je eenmalig of vast doneren? Dat kan via onderstaand formulier.

Direct doneren

Periodiek schenken met belastingvoordeel

Een periodieke schenking met een looptijd van minimaal 5 jaar levert jou belastingvoordeel op. Hiermee kan Rutgers langerlopende projecten financieren, want door jouw schenking zijn we zeker van een bepaald bedrag voor de komende 5 jaar. Hiermee heb je echt invloed op in wat voor wereld we leven. Hoeveel belastingvoordeel dit voor jou oplevert? Reken het uit met de rekenhulp. Meer weten?

Alles over schenken aan Rutgers

Speel mee met de Postcode Loterij

Heb je loten van de Postcode Loterij? Dan help je al mee! Dank je wel. Wij zijn namelijk een van de goede doelen die de Postcode Loterij steunt. Dus blijf meespelen of begin ermee. Je helpt ons, maar nog veel meer goede doelen en maakt kans op mooie prijzen.

Bekijk wat de Postcode Loterij al voor ons heeft betekend

Nalaten

Een wereld achterlaten waarin mensen zichzelf kunnen zijn. Waar hun sekse of gender niet uitmaakt. Waar seksualiteit geen taboe of lastig onderwerp meer is. Geloof je hier ook in? Neem ons dan op in je erfenis. We zorgen dat die wereld voor volgende generaties nagestreefd wordt.

Alles over nalaten aan een betere wereld

Doe mee