Zoeken

Doneren

Het werk van Rutgers is relevanter dan ooit; wereldwijd worden jongeren geconfronteerd met belemmeringen bij de toegang tot informatie en onderwijs over seksualiteit, anticonceptie en veilige abortus. Met jouw gift maak jij het verschil. Je zorgt dat de vrijheid om te zijn wie je bent verbetert. Samen strijden wij voor seksuele rechten en vrijheid, hier en overal.

Direct doneren

Wil je eenmalig of vast doneren? Dat kan via onderstaand formulier.

Direct doneren

Periodiek schenken met belastingvoordeel

Een periodieke schenking met een looptijd van minimaal 5 jaar levert jou belastingvoordeel op. Hiermee kan Rutgers langerlopende projecten financieren, want door jouw schenking zijn we zeker van een bepaald bedrag voor de komende 5 jaar. Hiermee heb je echt invloed op in wat voor wereld we leven. Hoeveel belastingvoordeel dit voor jou oplevert? Reken het uit met de rekenhulp. Meer weten?

Alles over schenken aan Rutgers

Speel mee met de Postcode Loterij

Heb je loten van de Postcode Loterij? Dan help je al mee! Dank je wel. Wij zijn namelijk een van de goede doelen die de Postcode Loterij steunt. Dus blijf meespelen of begin ermee. Je helpt ons, maar nog veel meer goede doelen en maakt kans op mooie prijzen.

Bekijk wat de Postcode Loterij al voor ons heeft betekend

Over de Nationale Postcode Loterij – samen maken we het verschil

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk.

Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen deelnemers mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 146 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 7,6 miljard euro aan mens en natuur geschonken. Rutgers en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

De Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen samen met de Postcode Loterijen in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen de Postcode Lottery Group. De Postcode Lottery Group is met jaarlijks € 854 miljoen euro aan donaties één van de grootste private geldgevers aan goede doelen ter wereld. Goede doelen loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO). www.postcodeloterij.nl

Nalaten

Een wereld achterlaten waarin mensen zichzelf kunnen zijn. Waar hun sekse of gender niet uitmaakt. Waar seksualiteit geen taboe of lastig onderwerp meer is. Geloof je hier ook in? Neem ons dan op in je erfenis. We zorgen dat die wereld voor volgende generaties nagestreefd wordt.

Alles over nalaten aan een betere wereld

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.