Zoeken

We werken aan onze nationale en internationale projecten vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht en het kantoor van Dance4Life in Amsterdam. In Indonesië zitten medewerkers die vanuit daar programma’s en activiteiten uitrollen.

Samenwerken met lokale organisaties

We werken in 18 landen aan verschillende grote en kleinere projecten. Deze projecten worden uitgevoerd door zorgvuldig uitgekozen lokale organisaties. Bijvoorbeeld maatschappelijke instanties, lokale overheid en hulporganisaties zoals Oxfam en Simavi.

Wij ondersteunen onze internationale partners in hun strijd voor seksuele gezondheid, de acceptatie van seksuele rechten en de gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen. Vanuit onze ervaring en met respect voor de lokale cultuur en normen en waarden maken wij seksualiteit en seksuele rechten bespreekbaar.

Bekijk wat we internationaal doen:

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.