Zoeken
Titia Beek - Onderzoeker en adviseur nationale programma's

Titia Beek

Onderzoeker en adviseur nationale programma's

Bij Rutgers hou ik me voornamelijk bezig met interventie-gebonden onderzoek: hoe worden onze interventies ingezet en gebruikt? En: wat zijn de ervaringen met onze interventies? Zo praat ik veel met jongeren en trainers over onze interventies.

Het meeste onderzoek dat ik doe is kwantitatief, maar ik heb ook ervaring met kwalitatief onderzoek, bijvoorbeeld focusgroepen en interviews. Ook heb ik ervaring in intervention mapping en literatuuronderzoek.

Vanuit eerdere onderzoeksprojecten heb ik expertise opgebouwd in seksuele en genderdiversiteit. Ik heb bijvoorbeeld onderzoek gedaan naar gender non-conformiteit en het ervaren stigma bij LHB-jongeren, de geschiedenis van classificatie van genderdysforie, hoe belanghebbenden denken over de nieuwe classificatie van genderdysforie (bij kinderen en volwassenen), en naar de behandelwensen van transgender personen.

Met mijn onderzoek hoop ik bij te aan dragen het versterken van de wetenschappelijke basis van ons werk, zodat iedereen toegang krijgt tot betrouwbare informatie over relaties, seksualiteit, en de diversiteit daarin.

Gerelateerd

Titia Beek

Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.