Uw browser (Internet Explorer 11) is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Hierdoor werkt deze website mogelijk niet juist. Installeer Google Chrome of update uw browser voor meer internetveiligheid en een beter weergave.

Zoeken
Evenement

Rutgers Dialoog 2021: Op wereldreis met Covid-19

Terug naar overzicht
1 November 2021, 15:00 uur

Covid-19 heeft een enorme invloed op ons leven. Op onze relaties en seksualiteit. Van iedereen. Over de hele wereld. Zo maakt de coronacrisis jongeren kwetsbaarder. Vooral de groepen die voor de crisis ook al risico liepen. En de coronamaatregelen belemmeren jongeren in hun seksuele ontwikkeling. Hoog tijd om na bijna twee jaar Covid-19 de balans op te maken: wat is de impact op de seksuele gezondheid van jongeren?

Daarom gaan we tijdens de Johannes Rutgers Dialoog 2021 op wereldreis.

Impact Covid-19 wereldwijd

Wat betekent Covid-19 voor de LBHTI-gemeenschap in Nepal? Wat kunnen jongeren in Oeganda vertellen over seksueel geweld? Wat zijn de gevolgen voor seksuele vorming in Benin? Hoe beleven jongeren in Nederland de zwoele zomer? Wat hebben jongeren nodig? Wat weten we uit onderzoek? En de hamvraag: wat kan politiek Den Haag doen om de seksuele gezondheid van jongeren na de coronacrisis te verbeteren?

Johannes Rutgers Dialoog 2021

De Johannes Rutgers Dialoog is dit jaar op maandag 1 november 2021 vanaf 15.00 uur in Den Haag. De bijeenkomst is besloten en voor het publiek via een livestream toegankelijk. Afhankelijk van de ontwikkelingen rond Covid-19 organiseren we de Dialoog in ieder geval online, en hopen we op fysieke aanwezigheid van onze relaties. Dat is even afwachten. De Dialoog is deels Nederlandstalig en deels Engelstalig.